Pronájem bytu 1+1, 35 m2 - ul. Dětská, Zlín

Cena: 13 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 2 000 za energie, včetně poplatků, + provize RK,
Druh: byt 1+1
Typ: pronájem
Okres: Zlín
Lokalita: Zlín
Ulice: Dětská
PENB: G
Aktualizace: 19.06.2024 13:07
Číslo zakázky: 01798
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 2
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
EXPLICIT REALITY & Mgr. Alice Nováková Vám nabízí pronájem luxusního a moderně vybaveného bytu o dispozici 1 + 1, v klidné lokalitě, v ulici Dětská na Jižních svazích.


Výměra bytu je 35 m2, je po kompletní rekonstrukci je plně vybaven zbrusu novým nábytkem a zabudovanými spotřebiči. Tento byt Vás nadchne svými důmyslnými detaily a pečlivě vybraným a vkusným vybavením. Byt se nachází v přízemí a je bezbariérový.


V kuchyňské lince naleznete veškeré potřebné spotřebiče pro pohodlné vaření, Eta (lednice s mrazničkou, trouba, indukční sporák, mikrovlnná trouba), Amica (myčka), Elektrolux (odsavač), Guzzini (varná konvice). V kuchyni nechybí ani toustovač, sklenice, talíře, misky, hrnky příbory, hrnce, nože, prkénka a další nezbytné kuchyňské doplňky. V kuchyni je dále umístěn jídelní stůl s židlemi.


Chodba disponuje vestavěnou skříní s botníkem a zrcadlem a dalšími nenápadně umístěnými skříněmi, které oceníte např. pro uložení sezónních věcí či oblečení. V obývacím pokoji najdete pohodlnou rozkládací sedačku, designové křeslo, konferenční stůl, komodu, TV stůl s televizí Samsung a pracovní stůl, který využijete například při občasné práci z domu. Majtelka nabízí možnost dovybavení bytu rámem postele o velikosti 160x200 cm.


V bytě se nachází luxusní zděná koupelna, která je spojená s toaletou (zn. Vitra). Dále máte k dispozici pračku (Eta), sprchový kout (Jika), koupelnový nábytek s dostatkem úložného prostoru. Středobodem celé koupelny je designové umyvadlo značky Vitra.


Byt je opravdu nadstandardně vybaven a nabízí velmi pohodlné a moderní bydlení. K bytu máte k dispozici také malý sklep i kočárkárnu, kde si můžete do bezpečí uložit kolo, koloběžku, apod. Okolí domu je klidné, se spoustou odpočinkových zón. Velké parkoviště přímo u bytu zajišťuje dostatek parkovacích míst. Momentálně je v nabídce i pronájem garážového stání.


Služby a občanská vybavenost jsou v okolí zastoupeny v maximální možné míře. V blízkosti se nachází MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, pošta, koupaliště, dětská hřiště i restaurace. Pár metrů od bytu se nachází zastávka MHD. Pokud preferujete pěší chůzi, nezabere Vám cesta do centra Zlína více než 15 minut. Energetický štítek budovy bude doplněn.


Byt je ihned k nastěhování.


Cena nájemného 13 000 Kč (bez energií)


Energie 2 000 Kč (dle spotřeby)


Platby před převzetím bytu - 1x nájemné, 1x vratná kauce, 1x odměna RK ve výši kompletního nájemného


Využijte také naší virtuální prohlídky a prozkoumejte prostor klidně hned! Pokud Vás nabídka tohoto exkluzivního bytu oslovila, neváhejte a zavolejte si o více informací ještě dnes.


Těším se na Vás, Mgr. Alice Nováková & EXPLICIT REALITY.
Realitní makléř:

Alice Nováková, Mgr.
tel: 420773022220

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 83 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop