SLUNNÝ STAVEBNÍ POZEMEK , 930 m2 - FRYŠTÁK - HORNÍ VES

Cena: 4 300 Kč/m2
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Fryšták
Aktualizace: 28.05.2024 19:47
Číslo zakázky: BK231944
Výměra pozemku: 930 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Plyn: ano
Hledáte atraktivní stavební pozemek ?

Mám pro Vás jeden v žádané lokalitě Fryšták, část Horní Ves.

Tento slunný pozemek o rozloze 930 m2 se nachází v klidné a malebné části obce s nádherným výhledem na okolní krajinu. Je obdelníkového tvaru s rozměry cca 17 x 55 m. Pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu, kde si můžete vytvořit domov přesně podle svých představ. Díky své poloze nabízí budoucím majitelům perfektní kombinaci klidného bydlení s rychlým přístupem k místním službám a infrastruktuře. Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné , což značně usnadňuje a zrychluje možnost zahájení stavby. Pozemek je již nyní připraven k okamžitému převodu a bez dalších potřebných úprav. Fryšták je obec s bohatou historií a vynikající dostupností. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – škola, školka, obchody, restaurace a mnoho dalších služeb. Pro milovníky přírody a sportu je zde mnoho cyklostezek a turistických tras. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k nákupu pozemku v této vyhledávané lokalitě.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.
Realitní makléř:

Jolana Krajčová, Ing.
tel: 420608713758

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 216 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop