Prodej rodinné domy, 314 m2 - Vizovice, téměř nový

Cena: 6 630 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 28 555 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Vizovice
Ulice: Příkrá
PENB: G
Aktualizace: 19.08.2024 14:58
Číslo zakázky: PD_VIZOVICE přík
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 295 m2
Obytná plocha: 162 m2
Výměra pozemku: 1061 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Dovoluji si Vám nabídnout zajímavý samostatný cihlový dům s menším domem o 2 bytech, které se nachází v lukrativní lokalitě Vizovic v ulici Příkrá. Jedná se o klidnější část obce, kde proběhla nebo pořád probíhá výstavba nových domů. Místní komunikace má minimální automobilový provoz. Díky své poloze se Vám vyskytne pohled krásný pohled na Vizovice nejen z prostorné terasy. Na místní vlakové nádraží to je slabých 10 minut odsud a do centra 15 minut pěší chůzí.

Zahrada je částečně ohrazena kamenitou zdí, která se nachází u vjezdu na pozemek. Obrovskou devízou je, že můžete zde zaparkovat více vozidel. Součástí zahrady je prostorná krytá terasa o výměře cca 45 m2, která se nachází u vstupu obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Do domu se vstupuje z jeho zadní části. Vstupní částí je předsíň s prostornou šatnou. Dále následuje chodba z níž se dostanete téměř do všech místností v domě. K ulici jsou orientované 2 ložnicové pokoje. Naproti ložnicím se nachází velkolepá koupelna se sprchovým koutem, wc a 2 umyvadly. Domu dominuje obývací pokoj s kuchyňským koutem. U vstupu na terasu si můžete přitopit krbem. Kuchyňská linka tvaru L včetně spotřebičů uspokojí i náročné hospodyňky. Koupelna, obývací pokoj a pokoj v horní části je sladěn ve westernovém designu – imitace pumpy, obložení stěn dřevem, koupelnové skříňky, stropní trámy, schodiště s lanem, zábradlí apod.
Nad vstupem do domu se nachází podkroví, ze které lze vybudovat další obytný pokoj. Zde se dostanete schodištěm nahoru.
V suterénu jsou 2 prostorné místnosti sklepa. V zadní části sklepa se nachází nedobudovaná sauna.

V rohu pozemku u cesty stojí menší 2-bytovka. Má k dispozici 2 garsonky. Zrekonstruovaný byt 1+kk v přízemí, může se hned obývat. V 1. NP domu je nutno dodělat interiér. Zde plocha činí každé z nich 32,5 m2. Funkčně vhodné to je pro občasné přespání pro hosty nebo na pronájem. Za domem stojí nebytové prostor, které jsou k rekonstrukci.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 213 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop