Prodej rodinné domy, 166 m2 - Lhota, kolaudace r. 2007, zděný

Cena: 6 490 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 27 952 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Lhota
PENB: G
Aktualizace: 24.06.2024 21:09
Číslo zakázky: PD_lhota
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 83 m2
Obytná plocha: 123 m2
Výměra pozemku: 471 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Dovoluji si Vám nabídnout zánovní samostatně stojící RD o dispozici 3-4+1 s garáží, který se nachází ve Lhotě u Malenovic. Z části Zlína – Malenovic je tato obec vzdálená 5 km. K dispozici tu je pro nejmenší mateřská škola. Na základní školu se dojíždí do nedalekých Malenovic. K dispozici tu je obchod, restaurace a kostel.

Rodinný dům stojí 450 metrů od centrální křižovatky obce. Kolem domu vede vedlejší místní komunikace s minimálním provozem aut.
Před vjezdem do garáže můžete zaparkovat 1 vozidlo. Podél domu vede chodník, který Vás dovede k menší oplocené zahradě. Před zahradou se nachází místo pro posezení s přáteli.
Zděný 2-patrový cihlový dům má v suterénu garáž a technické místnosti pro uskladnění potravin nebo méně potřebných věcí. V této části domu se nachází plynový kotel, kterým se vytápí celý dům včetně vody. Výhodou je, že ze suterénu domu se dostanete do přízemního patra obytné části domu. Zde se nachází 2 prostorné místnosti, kuchyně s jídelnou a obývací pokoj. V kuchyni se nachází kuchyňská linka včetně spotřebičů. Zde je vstup na balkon s výhledem do okolí. Prostorná jídelna je částečně přepažena barovým pultem. V opačné části domu směrem k zahradě se nachází prostorný obývací pokoj. Zde je dostatek prostoru pro skříň na míru. Vstupní části je chodba, kde na jejím začátku je schodiště, které Vás vyvede do horního patra. Na konci chodby v přízemí se dostanete do koupelna s wc, která disonuje prostornou koupelnou. V horním patře je menší koupelna s wc a sprchovým a 2 prostorné pokoje. Výhodou je, že lze v každém z těchto pokojů vybudovat přepažením na případné 2 menší pokoje.


Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka v financování prostřednictvím úvěru nebo případný prodej Vaší nemovitostí je samozřejmostí.
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 71 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop