Prodej Bytu 3+1, 74 m2 - ul. Třída Svobody, Zlín

Cena: 3 700 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 15 936 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Zlín
Ulice: třída Svobody 742
PENB: C 119 kWh/m2/rok
Aktualizace: 14.05.2024 21:03
Číslo zakázky: 01686
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
EXPLICIT REALITY a Mgr. Alice Nováková Vám nabízí byt 3+1 o celkové podlahové ploše 74 m2, který se nachází v 1.NP bytového domu v ulici Třída svobody v Malenovicích.


Byt je nezařízený a jeho nespornou výhodou jsou 2 samostatné neprůchozí pokoje. Obývací pokoj nabízí vstup přímo na lodžii a současně propojuje ložnici s ostatními částmi bytu. Byt dispozičně obsahuje kuchyni, koupelnu, samostatné WC, předsíň a chodbu. Součástí bytu je též sklepní prostor o výměře 2 m2.


V kuchyni se nachází kuchyňská linka a plynový sporák s odsavačem par. V předsíni je umístěna původní vestavěná skříň. Dále je byt bez vybavení. Okna jsou plastová, podlahy parketové. Vstupní dveře protihlukové. Prohlédněte si virtuální prohlídku a projděte si bytem jako byste právě dorazili na prohlídku. Současně lépe navnímáte orientaci a celkovou dispozici bytu.


Byt prošel cca před 10 lety částečnou rekonstrukcí, jehož předmětem bylo modernizování bytového jádra. To je nyní zděné. Podlahy a odklady v koupelně a WC jsou dlážděné. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo s umyvadlovou škříňkou, nechybí ani přípojka na pračku. Dále v koupelně najdete praktický luxferový světlík, pro přísun denního světla.


Dům, ve kterém se byt nachází je ve výborném stavu. Je kompletně zateplený, třída energetické náročnosti C. V roce 2000 byla zateplena střecha domu. Zateplení pláště bylo realizováno cca v r. 2010.


Atmosféra v domě je přátelská a vlídná.


Lokalita domu je plná zeleně a nadchne vás kompletní občanská vybavenost v těsné blízkosti domu. Například supermarket Albert je necelých 70 m. Mateřská škola je ve vzdálenosti 3 min pěší chůzí. Dále v blízkosti bytu naleznete základní školu, zastávku MHD, poštu, kavárny, restaurace a mnoho dalšího. Necelý 1 km od domu se nachází nákupní středisko Centro Zlín.


Pokud máte zájem o financování této nemovitosti, kontaktujte nás pro více informací. Naši kolegové ze společnosti EXPLICIT INVEST vám rádi poskytnou poradenství a vytvoří řešení na míru Vašim potřebám.


Ráda Vás vezmu na prohlídku, Mgr. Alice Nováková & Explicit Reality


Upozornění: Nábytek zobrazený na fotografiích slouží pro ilustrační účely, a pro zjednodušení představy v případě vybavení jednotlivých pokojů nábytkem. Nejedná se tedy o nábytek, který se v bytě nachází. Byt je nyní prostý nábytku.
Realitní makléř:

Alice Nováková, Mgr.
tel: 420773022220

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop