Prodej byty 2+1, 51 m2 - Zlín, Bartošova čtvrť (výtah, balkon)

Cena: 3 495 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 15 053 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Zlín
Ulice: Dukelská 3996
PENB: C 105 kWh/m2/rok
Aktualizace: 26.04.2024 20:27
Číslo zakázky: PB2_bart.čt. DUK
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 47 m2
Počet pater: 5
Patro: 3
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Dovoluji si Vám nabídnout byt 2+1 s balkonem, který se nachází v žádané lokalitě Bartošova čtvrť ve Zlíně. Nejen pro zdejší obyvatelstvo tu slouží v parných dnech koupaliště ,,Zelené“. Pro školou povinné tu jsou 2 základní školy a pro nejmenší ,,za rohem“ se nachází mateřská škola. Pro nákupy základních potřeb tu slouží menší koloniál cca 3 minuty pěší chůze odsud a 7 minut pěší se dostanete k supermarketu. Zde se nachází pošta, cukrárna a další služby. Nedaleko do bytového domu je Krajská nemocnice Tomáše Bati. Tato východní části Zlína má výbornou občanskou infrastrukturu, kde do centra se dostanete za 10 minut dopravním prostředkem MHD.

Bytová jednotka s balkonem a sklepem o CP 51 m2 se nachází ve 3. NP, orientaci má jižní orientaci s výhledem do ulice a severní s výhledem do zeleně. Má k dispozici vstupní chodbu, 2 pokoje, kuchyni, koupelny s wc a balkonu. V přízemí domu je k dispozici sklepní kóje.
Bytový dům je ze 2 stran zateplen, má zrekonstruované balkóny. Výhodou tohoto bytu je, že Vás k němu vyveze výtah s bezbariérovým přístupem.

Tato nabídku nemovitosti vyžaduje rekonstrukci podle svých představ

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí.
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 38 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop