Prodej bytu 2+kk - Všemina

Cena: 2 580 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 11 112 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Všemina
PENB: C 201 kWh/m2/rok
Aktualizace: 20.03.2024 15:19
Číslo zakázky: 04741085
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 4
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme vám prodej bytu ve Všemině v klidném prostředí mezi lesy s dostupností do Zlína 20 - 25 minut autem.

Byt je dispozičně 2+kk, je s bezbariérovým přístupem a nachází se ve II.NP. Je zde spojený balkon, kde vyjdete na balkon z ložnice i z obývacího pokoje.
Cena je včetně všeho vybavení. Ve vybavení je kuchyňská linka se spotřebiči /lednička s mražákem, varná indukční deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba/, vestavěná skříň v chodbě a v ložnici, dvoulůžková manželská postel, stolek v kuchyni se židlemi a na balkoně pevná houpací síť. . V koupelně je pračka. Ohřev vody a topení je tepelným čerpadlem. K bytu patří velký zděný samostatný sklep pro další skladovací možnosti a je ještě k dispozici i dětský společný koutek.

Venku u budovy je posezení s možností opékání. Okolí apartmánu nabízí klid v přírodě. Prostředí můžete využít k procházkám, turistice, cykloturistice, koupání, rybaření, houbaření a vodním sportům. Dále je u nádrže Všemina v letních měsících otevřený stánek s občerstvením přímo u vody.

Částka měsíčního inkasa vychází na 5 065,-Kč.

Kdo hledá klidné bydlení , zde ho určitě najde. Ozvěte se mi, ráda vás zde provedu.
Realitní makléř:

Marta Koutňáková
tel: 420737765912

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 121 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop