Prodej, Byty 3+1, 81 m2 - prostorný byt v centru Slavičína

Cena: 3 350 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 14 428 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Slavičín
Ulice: Horní náměstí 821
PENB: G
Aktualizace: 13.05.2024 20:52
Číslo zakázky: PB3_slavičín
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 3
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Dovoluji si Vám nabídnout prostorný cihlový byt 3+1 s balkonem, který se nachází těsném sousedství zdejšího náměstí ve Slavičíně. Město nabízí výbornou občanskou vybavenost – obchod, lékař, restaurace ad..

Nízkopodlažní bytový dům byl postaven na přelomu 2. tisíciletí do výše 3 pater. Kolem domu jsou bezproblémové parkovací možnosti. Bytová jednotka o celkové výměře 81 m2 se nachází v 1 NP. Před vstupem do bytu k němu náleží uzamykatelná zděná komora. Vstupuje se do chodby, která je zakončená komorou. Ta v současnosti probíhá rekonstrukcí. V pravé části bytu jsou situované pokoje určené pro spaní. Jeden z nich disponuje balkonu, kde je výhled na nádvoří. V levé části bytu je prostorná kuchyň s jídelnou a obývací pokoj. Před vstupem do kuchyně se nachází koupelna a samostatné wc.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka v financování prostřednictvím úvěru nebo případný prodej Vaší nemovitostí je samozřejmostí.
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 624 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop