Prodej, Byty 2+kk, 65 m2 - moderní bydlení z roku 2008

Cena: 4 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 18 477 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Otrokovice
Ulice: J. Jabůrkové
PENB: G
Aktualizace: 17.04.2024 06:45
Číslo zakázky: PB2_otr.65-1
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 65 m2
Počet pater: 2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Dovoluji si Vám nabídnout prostorný byt 2+kk (65 m2), který je umístěn v multifunkčním domě r. 2008 v ul. J. Jabůrkové v Otrokovicích.

Prostorný byt v 2. podlaží splňuje požadavky moderního bydlení. Disponuje vstupní chodbou se skříněmi na míru, ze které vstoupíte do všech místností v bytě. U vstupu se nachází komora, která částečně slouží místo sklepní kóje. Na konci chodby je vstup do ložnice a kuchyně s obývacím pokojem. Kuchyň je vybavena prostornou kuchyňskou linkou s vestavěnými el. spotřebiči, varnou deskou, troubou a digestoří. Kuchyň je propojená s obývacím pokojem. Prostorná koupelna disponuje vanou, wc , umyvadlem a přípojkou na pračku. Podlahy - dlažba, plovoucí podlaha a na oknech jsou vnitřní okenní žaluzie. Velkou výhodou domu je vlastní plynový kotel a možnost parkování na uzavřeném venkovním prostoru za domem nebo v garáži, kde do venkovního parkovacího prostoru je vjezd pouze na dálkové ovládání el.brány. V přízemí je místnost pro kočárky a kola, které jsou k bytu k užívání.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí.
Realitní makléř:

Michal Jiříček
tel: 420773288833

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop