Byt 2+kk 77 m2 s nadstandardní terasou 54 m2 a úžasným výhledem - Luhačovice

Cena: 7 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 302 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Luhačovice
Ulice: Masarykova
PENB: B 78 kWh/m2/rok
Aktualizace: 18.06.2024 09:57
Číslo zakázky: 01796
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 7
Patro: 5
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Nabízím Vám byt 2+kk s obrovskou terasou a nádherným výhledem v centru Luhačovic.

- užitná plocha 77 m2, celková plocha 139 m2
- terasa 54 m2
- 5.NP s výtahem
- centrální vzduchotechnika v celém bytě
- kolárna s věšáky na dvě kola
- vyhrazené parkovací stání vedle v ulici

Ve společné vstupní chodbě, která je sdílená pro dva byty, naleznete po pravé straně vstup do nabízeného bytu. Prostřední dveře slouží pro vstup do sousedního bytu. Po levé straně je vstup do dvou místností, které jsou součástí bytu. Naleznete zde šatní prostor, kde je aktuálně i postel pro případné hosty a další místnost, která slouží jako technická - případně se z ní dá vytvořit posilovna. Po vstupu do samotného bytu Vás přivítá vstupní chodba, odkud se dostanete po levé straně na samostatnou toaletu a do koupelny, která disponuje jak vanou, tak sprchovým koutem. Dále projdete z chodbičky do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a hned Vás uchvátí obrovská terasa a výhled z ní na celé Luhačovice. Z obývacího pokoje je také vstup do ložnice. Byt je vybaven taky podlahovým topením a centrální vzduchotechnikou.

Město Luhačovice, známé svou dlouholetou lázeňskou tradicí, je ideálním místem pro kvalitní život. Nabízí kompletní občanskou vybavenost a veškeré služby, které potřebujete. Z našeho bytu se dostanete na MHD, do menšího obchodu nebo do restaurace za pouhé 3 minuty. Na procházku k přehradě nebo na kolonádu, kde si můžete vychutnat oplatky a Vincentku, se dostanete za 10 minut. V těsné blízkosti bytu začínají turistické trasy vedoucí k malebnému Jezírku lásky, které je oblíbeným cílem turistů. Luhačovice jsou skutečně skvělým místem pro Váš nový domov.

Líbí se Vám tenhle byt? Potkejme se osobně na místě, co Vy na to? Zavolejte mi nebo napište a já Vám sdělím veškeré detaily do poslední cihly.

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji? Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Těším se na Vás.
Filip Hladiš & Explicit Reality
Realitní makléř:

Filip Hladiš
tel: 420773022220

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 63 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop