Prodej zrekonstruovaného bytu o velikosti 1+kk na ulici Leoše Janáčka mezi lázeňským parkem a přehradou v Luhačovicích

Cena: 2 300 000 Kč
Financování:na hypotéku za 9 906 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Zlín
Lokalita: Luhačovice
Ulice: Leoše Janáčka 973
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 11:49
Číslo zakázky: 01362
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: panel
Lodžie: ano
K prodeji nabízíme zrekonstruovaný a nově zařízený byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+kk v menším bytovém domě nedaleko centrálního parku a lázní v Luhačovicích. Byt je umístěný ve III. nadzemním podlaží (2. patře) domu na ul. Leoše Janáčka v klidné části Luhačovic. Celková podlahová plocha bytu činí 21,41 m2 + lodžie 4,64 m2. Okna bytu a lodžie jsou orientovány východním směrem do zahrad za domem.
Součástí bytu je vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna s WC.
Byt byl kompletně renovován v roce 2013, nábytek a zařizovací předměty byly instalovány cca před pěti lety. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s elektrickou varnou deskou, malou lednicí a mikrovlnou troubou. V pokoji je instalován nábytek na míru, v předsíni šatní skříň. Koupelna má nové keramické obklady, je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a také koupelnovým nábytkem. V bytě byly instalovány nové elektrické rozvody, osazena nová plastová okna a balkónové dveře včetně žaluzií, nový radiátor, nové interiérové dveře. V předsíni i koupelně je dlažba, v pokoji nová vinylová podlaha. Ohřev vody a vytápění bytu zajišťuje pro dům centrální plynová kotelna, v bytě jsou měřiče na teplou a studenou vodu a podružný elektroměr pro byt. Měsíční platby za služby spojené s užíváním bytu vč. fondu oprav činí cca 2.350 Kč. Bytový dům má založené SVJ, správu nemovitosti vykonává určený správce. Hlavní nosné konstrukce domu jsou panelové, vnitřní příčky zděné. Byt se prodává včetně vnitřního vybavení, tedy kuchyňské linky, nábytku včetně rozkládací sedací soupravy. Terasa má plátěnou markýzu, stolek a dřevěné židle.
Byt / bytový dům se nachází na atraktivním místě Luhačovic cca 500 m od lázeňského parku, cca 1000 m přímo od kolonády a cca 1000 m od přehrady. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. Parkování je možné v okolí domu na veřejné komunikaci.
Byt je ihned volný, připraven k nastěhování. Nemovitost je vhodná k bydlení, rovněž k rekreačním účelům nebo jako investice za účelem pronájmu.
Realitní makléř:

Pavel Kostrhun, Ing.
tel: 420603814857

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 59 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop